KALI ARNIS ESKRIMA ARTE MARTIALE FILIPINEZE ROMANIA®

From the Blog

Inscrieri grupa de incepatori

Începând cu data de 14 septembrie 2017, secţiunea de Arte Marţiale Filipineze – Kali, Arnis, Eskrima, din cadrul Clubului Urban Tactical Fight, organizează noi înscrieri în vederea formării unei grupe de începători, în Bucureşti.

Clubul Urban Tactical Fight este reprezentantul sistemului  ABANIKO TRES PUNTAS CLASSICAL ARNIS în România, fiind afiliat la Federaţia Internaţională de Abaniko Tres Puntas din Filipine, aflându-se sub directa coordonare a Marelui Maestru Rene Tongson.

Astfel, sistemul de bază promovat de clubul nostru este ABANIKO TRES PUNTAS CLASSICAL ARNIS, un sistem complex de luptă ce îmbină tehnici de baston, cuţit, mâini libere, proiectări etc. Acest sistem, precum si alte sisteme filipineze de lupta s-au dovedit extrem de eficiente in antrenamentul celor care lucrează în structurile de apărare şi ordine publică, în cele militare şi în sectorul de securitate privată. Acum poti beneficia si tu de acelasi antrenament daca ai varsta minima de 16 ani, indiferent de sex sau daca ai sau nu experienta in arte martiale.

De asemenea, ca răspuns la solicitările primite din partea unor persoane şi grupuri din celelalte regiuni ale ţării, ne afirmăm disponibilitatea de a deschide noi centre de practicare a Artelor Marţiale Filipineze în afara Bucureştiului. Cei interesaţi să devină lideri de grup, să se alăture mişcării şi să practice un sistem eficient de luptă  sunt rugaţi să ne contacteze.

 

Date de contact:

www.kaliarniseskrima.ro

arnis_madalin@yahoo.com

https://www.facebook.com/urbantacticalfight/

https://www.facebook.com/abanikotrespuntasromania/

 

MĂDĂLIN OLTEANU

Preşedinte Club ,,Urban Tactical Fight”

Reprezentant Abaniko Tres Puntas Classical Arnis România