KALI ARNIS ESKRIMA ARTE MARTIALE FILIPINEZE ROMANIA®

Tuhon Rommel Tortal

Mandala Tuhon Rommel Tortal

Mandala Tuhon (Grandmaster)  Rommel Tortal  este Instructor  Şef  și Președinte al PEKITI TIRSIA KALI WORLD FEDERATION (PTKWF).

Și-a început formarea solidă în Pekiti Tirsia Kali (PTK) în 1984, sub directa îndrumare a unchiului său, Grand Tuhon Leo Gaje  Jr.

Tuhon  Rommel Tortal reprezintă standardul de excelență în Pekiti Tirsia Kali,  dedicându-și  întreaga viață studierii  sistemului Pekiti Tirsia Kali , pe care familia lui l-a dezvoltat de-a lungul timpului. Este  instructorul principal format de  Grand Tuhon Leo Gaje  Jr și, o perioadă lungă de timp, a fost partenerul acestuia în activitățile de prezentare și promovare a sistemului complet Pekiti Tirsia Kali.

Tuhon Rommel a fost instructor tactic șef  la:  Philippine Marine Force Recon Battalion, Academia Națională de Poliție din Filipine, Forțele Speciale Filipineze, Grupul de Securitate Prezidențial din Filipine.

La nivel internațional, a pregătit unități de operațiuni speciale, cum ar fi  Comandourile Cobra din Austria, GSG9 – Germania, precum și alte unități ale forțelor speciale  din Statelor Unite, India, Rusia, China, dar și multe alte unități de aplicare a legii din întreaga lume.

În plus, este  reprezentant internațional pentru Asia-Pacific la Asociația Internațională de Paza și Servicii de Securitate (IBSSA) și membru în consiliul de conducere a Federației de Eskrima Kali  Arnis din Filipine (PEKAF)

Tuhon Rommel Tortal ţine seminarii în întreaga lume, dezvoltându-și sistemul Pekiti Tirsia Kali World Federation (PTKWF), fiind unul dintre cei mai respectaţi maeştri ai ArtelorMarţiale Filipineze, în Filipine și în întraga lume.