KALI ARNIS ESKRIMA ARTE MARTIALE FILIPINEZE ROMANIA®

From the Blog

Inscrieri la grupa de incepatori

Începând cu data de 15 ianuarie 2019, secţiunea de Arte Marţiale Filipineze – Kali, Arnis, Eskrima, din cadrul Clubului Urban Tactical Fight, organizează noi înscrieri în vederea formării unei grupe de începători, în Bucureşti.

Clubul ,,Urban Tactical Fight” este reprezentantul sistemelor  ABANIKO TRES PUNTAS CLASSICAL  ARNIS  sub GRAND MASTER RENE TONGSON și PEKITI  TIRSIA KALI WORLD FEDERATION sub TUHON ROMMEL TORTAL.

Sistemele de bază promovate de clubul nostru, ABANIKO TRES PUNTAS CLASSICAL ARNIS și  PEKITI  TIRSIA KALI WORLD FEDERATION, sunt două stiluri complexe de luptă ce îmbină tehnici de baston, cuţit, mâini libere, proiectări, etc. Acestea două, precum si alte sisteme filipineze de lupta s-au dovedit extrem de eficiente in antrenamentul celor care lucrează în structurile de apărare şi ordine publică, în cele militare, în sectorul de securitate privată, precum și pentru alte  categorii de persoane care se află în situații limită de luptă si trebuie să supravietuiască unui potențial conflict.

Acum poti beneficia si tu de acelasi antrenament daca ai varsta minima de 16 ani, indiferent de sex sau daca ai sau nu experienta in arte martiale.

De asemenea, ne afirmăm disponibilitatea de a deschide noi centre de practicare a Artelor Marţiale Filipineze în afara Bucureştiului. Cei interesaţi să devină lideri de grup, să se alăture mişcării şi să practice aceste sisteme de luptă filipineze eficiente, sunt rugaţi să ne contacteze.

 

 

Date de contact:

 

www.kaliarniseskrima.ro

arnis_madalin@yahoo.com

ptkromania@yahoo.com

artemartialefilipineze@gmail.com

https://www.facebook.com/urbantacticalfight

https://www.facebook.com/abanikotrespuntasromania

https://www.facebook.com/ptkromania

 

Tel. 0721337626  / 0764422714

MĂDĂLIN OLTEANU

Preşedinte Club ,,Urban Tactical Fight”
Reprezentant România
Abaniko Tres Puntas Classical Arnis
Pekiti  Tirsia Kali World Federation